Fotoclub Rapenland / Clubavond: Bondsfotowedstrijd

• Plaats: Eindhoven
  • Tijd: 20:00-22:30

Voor de pauze

We beginnen de avond met de keuze voor de Bondsfotowedstrijd.

Daarna hebben we nog negen dagen om de inzending gereed te maken. In die tijd moeten de foto's perfect, volgens de eisen, verzameld en verzend gereed gemaakt worden. Jullie taak is om te zorgen dat er een overdosis aan goede foto's op de tafels komen te liggen.

De fotobesprekers van de club, en dat zijn er niet zo veel, moeten dan aan de slag om tot een evenwichtige inzending te komen. Omdat het een clubwedstrijd is moeten we (door goede foto's) proberen zoveel mogelijk verschillende leden in de inzending te krijgen. Met name de nieuwe leden daag ik uit om volop mee te doen. Kijk kritisch naar je eigen werk, neem het mee en laat het zien.

Komt het niet in de inzending, dan heb je mooi werk voor de tentoonstelling, half maart.

Na de pauze

We gaan foto's bespreken via de beamer. Wie de bespreker(s) is / zijn is nog niet bekend.

Je kunt via de gewone manier foto's uploaden.

Omdat vanavond de een na laatste clubavond voor de expositie. is, kunt je wellicht  foto's laten zien die je zou willen gaan hangen.

Vraag gerust advies aan andere/meer ervaren leden als je er zelf niet uitkomt. Daar is deze avond ook voor!