Club activiteiten

12 DecClubavond: Themagroepen
17 MarJaarlijkse Tentoonstelling Fotoclub Rapenland

Hier kun je nog heen

Er is niets bij ons bekend.

Dit komt er aan

26 DecFotogroep Kiekus - Foto-expositie

• In memoriam Martien Geenen

Vandaag, donderdag 26 oktober, hebben wij afscheid genomen van Martien Geenen. Hij was ons oudste lid, in leeftijd, maar hij was ook het langst bij de club: lid vanaf het allereerste begin. Martien was er altijd bij, altijd opgewekt en tot op het laatst bezig met zijn grote hobby, fotografie. Tot vlak voor zijn dood keek hij uit naar de uitstapjes van de themagroep straatfotografie, maar de laatste, die naar Maastricht, heeft hij niet meer kunnen meemaken.

We gaan nog vaak aan hem denken!

(26-10-2017)
  • Ilona valt in de prijzen

Bij de fotowedstrijd "Tussen Dommel en Tongelreep" zijn op 9 september een vijftal winnaars gekozen. Ilona was er een van. Bekijk de foto's en het juryrapport. Gefeliciteerd, Ilona!

(16-09-2017)

Prikbord

Ik heb een LowePro fototas te koop. Type 'sling', dus met een (1) band om de schouder. Behoorlijk wat ruimte voor camera en een set lenzen. Bel me en ...
Pierre Heldens - 2 maanden geleden
Ik heb de bekende standaardlens voor full-frame camera's te koop. Mail me bij interesse.
Ferdinand Veldmans - 1 jaar geleden

Foto: Mariet Nievergeld - Glow