Willem Rooijakkers

OnderwerpenPortret, model ,macro, natuur, architectuur en landschappen.
ApparatuurDiverse Canon spiegelreflexen, en een compact camera. Mijn wens is nog steeds om in het bezit te komen van een Full Frame, de Canon 5D MKIII. Maar ook de systeem camerra lijkt me erg mooi. Al wordt dat dan vermoedelijk geen Canon.
Website http://www.wirofoto.nl/photo
Fotografeer sinds1974

Fotograferen doe dit al sinds 1974 en vind het nog steeds erg leuk. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar Portret en model fotografie, maar ook macro en vogels, maar ook natuur in het algemeen, architectuur en landschappen fascineert mij. Ik leer nog steeds bij, en hoop ook veel te leren van mijn collega clubleden. Door het kijken naar andermans foto's kun je veel ideƫen opdoen en leer je ook hoe anderen fotografie zien.

Ik ben bij de club gegaan om samen met anderen bezig te kunnen zijn met fotograferen, maar ook om ervaringen uit te wisselen. Daarnaast vind ik het ook het leuk om samen met andere fotografen er op uit te trekken, om maar vooral bezig te zijn met fotograferen.

Sinds 2009 heb ik een eigen studiootje voor Portret en Model fotografie en ben ik in 2010 gestart met een eigen website (www.wirofoto.nl/photo) waar meer van mijn mijn foto's te zien zijn. Inmiddels heb ik een cursus fotobesprekingen gevolgd, en breng dit bij de club in de praktijk, wat erg leuk en heel leerzaam is.

Heb ook bij de club 4 jaar een bestuursfunctie vervuld, waarvan 2 jaar als secretaris wat erg leuk was, maar heb inmiddels het stokje overgedragen aan een ander.

Heb je interesse in mijn foto's of wil je iets weten.
Mobiel: 06-21448023
Email: Wirowr@gmail.com