Albert Mendelewski

OnderwerpenLandschappen, dieren, architectuur, reizen, natuur, HDR, macro
ApparatuurCanon 6D mark II, Canon 5D mark II, Canon 50mm f1.8, Canon 17-40mm f4, Canon 24-105mm f4, Canon 70-200mm f2.8, Canon 400mm f5.6, Tamron 90mm f2.8 macro, Canon flitser 580EXII, Manfrotto statief
Website www.mendelewski.com
Fotografeer sindsJaren 80

Ben in de jaren 80 begonnen met fotograferen. Uiteraard toen nog analoog met een Olympus OM10. Eigenlijk met deze hoofdzakelijk handmatig in te stellen camera leren fotograferen. In de jaren 90 overgegaan naar een Canon 300 analoge camera en in 2003 de stap naar digitaal gemaakt met een Canon 10D. Het kunnen blijven knippen met zo'n digitale camera heeft er voor gezorgd dat ik veel heb geƫxperimenteerd en dus geleerd. In 2009 overgestapt naar de 5D mark II, mijn eerste full frame camera. En zeer recent overgestapt naar de Canon 6D mark II. Mijn wil om te blijven leren heeft er toe geleid dat ik lid ben geworden van deze fotoclub. Graag hoor ik commentaar op mijn foto's (zowel positief als negatief) en graag zie ik werk van de andere leden. Ook lijkt het mij leuk om met andere leden samen te gaan fotograferen.