Izo van Thiel

OnderwerpenLandschap, Natuur, Portret, Macro, LE, ...
ApparatuurNikon D500, Sigma 10-20mm, Nikon 16-80mm, Nikon 70-300mm, Nikon 105mm, Sigma 85mm ART. Panasonic Lumix DMC-TZ60 edel compact camera.
Fotografeer sinds2013

Hoi! Mijn passie voor fotografie is begonnen toen ik mijn vriendin Annemarie heb leren kennen. Ik maakte wel foto's als ik ergens was maar dat waren kiekjes, voor de herinnering. Vanaf het moment dat Annemarie met haar snufferd in het gras dook met een prachtplaatje als resultaat was ik verkocht. Sindsdien ook ziet de wereld er voor mij heel anders uit. Van mobiel en Canon Ixus is het via een Panasonic DMC-TZ60 en een geleende Nikon D90 doorgegroeid naar een Nikon D500. Lang getwijfeld over het toetreden tot een fotoclub, maar het zien van andermans werk, andermans kijk op dingen, het bespreken van foto's, leren en beter worden, misschien ook wel richting vinden wat ik nou echt gaaf vind om te fotograferen heeft mij doen besluiten bij de club te gaan.