FotoclubRooi / Lezing Bob Luijks - Grip op compositie

  • Datum: 17-10-2024
  • Plaats: Sint Oedenrode
  • Tijd: 20:00

FotoclubRooi organiseert 17 oktober 2024 een inspirerende lezing gegeven door Bob Luijks met als titel "Grip op compositie"

Stel: Je hebt een prachtig onderwerp... En nog mooier licht... Het kan nu niet meer fout gaan, dit moet een goede foto worden... De praktijk is weerbarstiger. Er is namelijk één aspect dat nog belangrijker is dan het onderwerp en het licht: compositie. Zonder een goede compositie geen geslaagde foto. Er zijn veel hulpmiddelen om tot een pakkende compositie te komen. Die gaan veel verder dan de bekende 'Regel van derden'. Tijdens de presentatie van natuurfotograaf Bob Luijks, tevens de auteur van het boek 'Grip op compositie' kom je alles te weten over dit belangrijke en boeiende aspect van de fotografie. 

Bob Luijks is autodidact en raakte ongeveer 15 jaar geleden besmet met het fotografie virus. Met zijn beelden wil hij de natuur naast de deur van haar mooiste kant laten zien. Zijn interesse gaat niet alleen uit naar de dieren- en plantenwereld, maar vooral ook naar de achtergronden van het landschap. Bob is tevens de hoofdredacteur van natuurfotografie magazine en heeft zelf vele boeken geschreven en uitgegeven.

Daarnaast is Bob met zijn fotografie regelmatig internationaal in de prijzen gevallen.

Wilt u deze avond bijwonen? Wees er dan snel bij en meld u nu aan via activiteitencommissiefotoclub@gmail.com.

Een kaartje kost € 3,50. U wordt vriendelijk verzocht dit bedrag over te maken op rekeningnummer NL30RABO0104713828 o.v.v. lezing Bob Luijks en uw naam. 

De lezing begint om 20.00 in Cultureel Centrum Mariendael. Tussendoor is er een pauze.

Het adres is: Cultureel Centrum Mariendael, Laan van Henkeshage 2, 5492 BH. Sint Oedenrode.

De zaal is open vanaf 19:30.

Mochten er nog vragen zijn dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Wij als fotoclub hopen u allen te mogen verwelkomen op deze zeer leerzame lezing.