Fotoclub Den Bosch AFC68 / Expositie

• Datum: 17-11-2018 t/m 02-12-2018
  • Plaats: Den Bosch
  • Tijd: wo t/m zon :1200-17:00 uur

FC68 uit ’s-Hertogenbosch viert dit jaar haar jubileum met twee exposities waarvan de grootste wordt gehouden in drie zalen van het monumentale Kruithuis.
Daar is voldoende ruimte om maar liefst zo’n 150 foto’s te tonen die stuk voor stuk bijzonder zijn. Foto’s die een verhaal vertellen of om een of andere reden de toeschouwer boeien. Foto’s die onderdeel zijn van een serie en daardoor een sterker beeld vormen. Foto’s die technisch heel knap gemanipuleerd zijn. Foto’s die spelen met licht of kleur. Foto’s die de bezoeker zullen inspireren.
Tijdens de expositie zullen leden van AFC68 aanwezig zijn en desgewenst toelichting geven of met u in discussie gaan over het getoonde werk.

Locatie: Kruithuis, Citadellaan 7 te ’s-Hertogenbosch
Van 17 november tot en met 2 december 2018
Openingstijden: woensdag tot en met zondag, van 12.00 tot 17.00 uur
Toegang tot het Kruithuis: € 3,50 waarmee tevens toegang tot het monumentale pand en nog andere exposities.
Er worden (in samenwerking met bevriende fotogroep Foto Gamma uit Leuven, België) ca. 150 werken getoond.

Voor meer informatie: www.fotoclubdenbosch.nl