CKE / Dag van de Amateurkunst

• Datum: 30-01-2022
  • Plaats: Eindhoven

Op zondag 30 januari is er weer een Dag van de Amateurkunst. Een dag voor en door amateurkunstenaars.

De eerste twee edities van de Dag van de Amateurkunst waren met honderden deelnemers en meer dan duizend bezoekers erg succesvol.

Helaas heeft de derde editie even op zich laten wachten maar nu is het er toch echt tijd voor. Tijd om aan iedereen te laten zien hoe ontzettend leuk het is om bezig te zijn met welke vorm van amateurkunst dan ook. Maar het is ook tijd om elkaar weer te zien, elkaar te ontmoeten, te inspireren en tot nieuwe plannen te komen.

Op deze Dag van de Amateurkunst kunnen verenigingen zich presenteren, aan hun naamsbekendheid werken, of leden werven. Belangrijker is misschien nog wel dat op deze dag mooie ontmoetingen ontstaan tussen verenigingen onderling. En dat bezoekers verrast zullen worden over de diversiteit van alle optredens en workshops.

Ook de beeldende kunst kan zich op deze dag laten zien. We bieden ruimtes voor het geven van workshops, open ateliers en expositie.

Geen koor, muziekkorps, bigband, beeldend kunstenaar, dichter, theatergroep, dansgezelschap of individuele amateurkunstenaar mag hier eigenlijk ontbreken.

DOE MEE

Je kunt je als vereniging of amateurkunstenaar aanmelden voor:

Het geven van een kort (+/- 40 minuten) optreden,

Het geven van een workshop,

Het houden van een (kleine) expositie.

Aanmelden kan door voor 15 november een mailtje te sturen naar sandra.vangerwen@cke.nl.

Met daarin wat jullie willen doen, hoeveel tijd daarvoor nodig is en met hoeveel personen jullie ongeveer aanwezig zullen zijn.

Vriendelijke groeten,

Mede namens EKF, BEM en Dulcinea