Fotoclub De Gender / Expositie

• Datum: 16-03-2024 t/m 17-03-2024
  • Plaats: Eindhoven
  • Tijd: 20:00-22:30

Fotogroep De Gender houdt in het weekend van 16 en 17 maart haar jaarlijkse expositie. De expositie is te bezoeken in Gemeenschapshuis Genderdal, Boccherinilaan 6 in Eindhoven.

De leden zullen een selectie van hun werk tonen van het afgelopen jaar. De keuze van de getoonde werken komt tot stand in de bijeenkomsten van de fotogroep, waarin tweewekelijks de gemaakte foto’s uitvoerig worden besproken.

De expositie is zeer divers dit jaar. Naast vrij werk wordt er voor het eerst door een aantal leden experimenteel geëxposeerd. Verder zijn er portretfoto’s te zien die gemaakt zijn van personen die een relatie hebben met Gemeenschapshuis Genderdal en foto’s met als thema ‘Gestel in Beeld’. Als laatste zijn er een aantal audiovisuele presentaties te zien en is er weer een ‘Wall of Fame’ samengesteld met daarop de foto’s van de leden die een prijs of een eervolle vermelding hebben ontvangen. In totaal zullen er bijna 150 verschillende foto’s te zien zijn van uiteenlopende onderwerpen in zowel kleur als zwart-wit.

De expositie is geopend op zaterdag 16 en zondag 17 maart van 11.00 – 17.00. De toegang is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de website www.fcdegender.nl kun je nadere informatie vinden over de expositie.