Fotografencafé Amersfoort / Fotografencafé Amersfoort

  • Datum: 14-02-2020 t/m 14-02-2021
  • Plaats: Amersfoort
  • Tijd: 19:30-22:00

FOTOGRAFENCAFÉ

IS FOTOGRAFIE JE PASSIE, EN WIL JE ALLES WETEN WAT ER OP FOTOGRAFIE GEBIED GEBEURT? DAN IS FOTOGRAFENCAFÉ AMERSFOORT ECHT IETS VOOR JOU!

Wij geloven dat je een frisse blik en inspiratie krijgt door veel mooie fotografie met elkaar te delen. Het opent de weg naar persoonlijke groei en mooier foto’s. We helpen je graag de boeiende wereld van fotografie te ontdekken. Wij nodigen interessante sprekers en ervaren fotografen uit om hun verhalen te komen vertellen. Door onze persoonlijke benadering onderscheiden wij ons zowel online als offline. De Fotografencafe’s zijn levendig en druk bezocht door professionele en amateur fotografen.

Natuurlijk zijn alle liefhebbers van beeld welkom om hun vragen, ervaringen en vooral beelden te delen.
Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij een Fotografencafé in Amersfoort. Steeds wordt er ook aandacht besteed aan het bespreken van de expositie die op dat moment in Amersfoort actueel is. Kijk voor de datum en invulling van het volgende Fotografencafé op onze website en/of Facebookpagina. Kom je ook? Stuur ons een email en meld je aan!

Advies: ben je geintersseerd kijk dan op hun website. Kan de site niet vermelden vanwege een fout op hun site zelf. Even googlen.