Leer het van de beste van Lieve / Masterclass portretfotografie Cursus

  • Datum: 22-12-2021 t/m 22-12-2022
  • Plaats: Gent, Belgie
  • Tijd: 01:00-23:00

 

Masterclass portretfotografie met Lieve

In haar online masterclass leert Lieve Blancquaert jou de kneepjes van de portretfotografie. Van het gebruik van licht tot de verschillende lenzen, van ISO-waarde tot sluitertijd, van hoe je je beweegt als fotograaf tot hoe je omgaat met je model, … werkelijk alles komt aan bod in deze masterclass.

Voor het eerst geeft Lieve al haar expertise vrij. Ze neemt je mee doorheen haar jarenlange ervaring als fotograaf en staat je bij met allerhande tips en tricks. Want Lieve weet het zeker: iedereen kan een goede portretfotograaf worden.

Beginner of gevorderd? We garanderen een geweldige leerervaring voor elk niveau. Je krijgt meerdere uren aan beeldmateriaal van hoge kwaliteit dat je kan bekijken waar en wanneer je wilt.

Meer info over de masterclass

 

Wat mag je verwachten?

  • Meer dan 3 uur beeldmateriaal
  • Exclusieve kijk op het werk van Lieve
  • Toegang tot opdrachten en online community 
  • Prijs: 49,99 euro

Voor fotoclubs en fotografen bieden we een unieke korting aan van 10% via de kortingscode lhvdb-foto-10. Voor groepen geven we  hogere kortingen, laat ons je interesse weten via de knop hieronder.

Verken de masterclass van Lieve

Ik heb interesse in een groepskorting

 

Leer het van de beste’ is een digitale leeromgeving met masterclasses waar absolute toppers de geheimen van hun vak delen met jou: van onmisbare technieken tot handige tips & tricks.

Daarnaast geven de ‘masters’ je een unieke inkijk in hun rijkgevulde carrière en leer je de mens achter de expert kennen.
Een leerervaring voor elk niveau.

Je krijgt meerdere uren aan beeldmateriaal van hoge kwaliteit dat je kan bekijken waar je wilt, wanneer je wilt en zo vaak als je wilt. Leren op je eigen tempo, van de allerbesten, dat is ‘Leer het van de beste’

Ontdek alle masterclasses

Borgerhoff & Lamberigts nv

Burgstraat 18K
9000 Gent
BE 0 870 336 359
Tel: 09 268 26 00
info@borgerhoff-lamberigts.be