Stichting Goeikes / Helmonders in Beeld en Het Jaar van Lucas Gassel

  • Datum: 24-01-2022 t/m 31-12-2022
  • Plaats: Helmond
  • Tijd: 01:00-23:59

Beste secretaris/fotoclub,

In navolging van de edities Helmonders in Beeld en Het Jaar van Lucas Gassel komt de Stichting Goeikes in 2023 met haar derde outdoor fotofestival in Helmond. Dit jaar met het thema Achter de Schermen. Hiervoor zijn zij op zoek naar 10 fotografen die in 2022 (onder begeleiding) willen werken aan een fotoserie met dit thema. De foto’s zullen uiteindelijk te zien zijn in het centrum van de stad.

Wij vroegen ons af of u via deze weg de oproep zou willen delen onder uw leden. Wellicht dat daar fotografen bij zitten die passend werk maken en graag met hun werk naar buiten treden. Fotografen kunnen zich deze en volgende week nog aanmelden waarna een jury uit alle inzendingen de 10 meest veelbelovende projecten kiest. Zowel inschrijven als deelname is gratis.

Meer informatie is te vinden op https://goeikes.nl.

Naast de expositie wordt er iedere editie een luxe fotoboek gemaakt met het werk van de deelnemende fotografen. Mocht u nieuwsgierig of uw leden een leuk presentje willen geven in deze periode waarin weinig mag/kan? Dan kunt u gratis een doos bestellen. U betaald slechts de verzendkosten à € 4,95. In een doos zitten 11 boeken van Het Jaar van Lucas Gassel.

Hartelijke groet,
Team Goeikes Tahné Kleijn