Kanopolo / NK Kanopolo Foto-Event

  • Datum: 15-06-2024 t/m 16-06-2024
  • Plaats: Helmond
  • Tijd: 09:00-17:00

Ben je een gepassioneerd (hobby)fotograaf en op zoek naar een opwindende uitdaging? Grijp dan nu je kans! Doe mee met het NK Kanopolo Foto-Event op zaterdag 15 of zondag 16 juni 2024 in Helmond.

Wat is Kanopolo?   Kanopolo is een adembenemende balsport waarin spelers zich voortbewegen in kajaks op een afgebakend veld van 24 bij 35 meter op het water. Twee teams van 5 spelers strijden gedurende 2 x 10 minuten om zoveel mogelijk doelpunten te scoren in een doel dat op twee meter hoogte boven het water hangt. Je scoort door te gooien of de bal met je paddel te slaan. Bron: https://www.kanopolo.nl/

Het lijkt wel een combinatie van kanovaren, waterpolo en rugby. Je mag dus echte actie in het water verwachten!

Kanopolo Fotografie   Kanopolo heeft een unieke dynamiek, net als kanopolo-fotografie zelf. Het spel is razendsnel en vol energie. Bewegende spelers, botsende boten, draaiende peddels, opspattend water - elk moment vertelt een verhaal van kracht en emotie. Het vastleggen van deze unieke sport vergt ultieme timing, het juiste perspectief en misschien een vleugje geluk. Daag jezelf uit om het perfecte moment vast te leggen op de gevoelige plaat en deel je passie met mede (hobby)fotografen.

Steun Jong Oranje   Het NK Kanopolo Foto-Event is geen fotocursus of  -wedstrijd. Het is een kans om te fotograferen en daarbij een geweldig doel te steunen. Het NK Kanopolo Foto-Event is een sponsoractiviteit ten behoeve van 16 jonge kanopoloërs van Jong Oranje. Deze atleten bereiden zich voor op het Wereldkampioenschap Kanopolo in Deqing, China, later dit jaar. Met jouw deelname help je hen financieel, aangezien kanopolo nog geen Olympische sport is en de steun van Nederlandse sportbonden ontbreekt.

Het Programma   Beide dagen bieden een identiek programma:

  • 10:00 uur: Ontvangst met koffie en wat lekkers, gevolgd door een introductie tot de kanopolo-sport door twee jong oranje spelers en handige tips van ervaren kanopolo fotografen.
  • 11:00 - 15:00 uur: Ga zelf aan de slag op het NK Kanopolo terrein en deel ervaringen met andere fotografen in het Foto-Event honk.
  • 15:00 - 16:00 uur: Sluit de dag af met een drankje en hapje terwijl we de hoogtepunten van de dag bespreken en de beste foto's bewonderen.

Locatie   HWC De Helmvaarders Kanaaldijk Zuidoost 50 – 5705 BE Helmond

Doneren van Foto's   Help mee door je beste foto's te doneren! De opbrengst van de verkoop via https://www.oypo.nl/kanopolo-fotoevents zal ten goede komen aan de Jong Oranje kanopoloërs. Ook gebruiken we de foto's voor de promotie van de kanopolo sport.

Inschrijven   Heb je vragen, of wil je een plek reserveren? Mail dan naar kanopolo.fotoevents@outlook.com. Deelname kost €32,50 per persoon per dag. De opbrengst ten goede komt aan de 16 Jong Oranje kanopoloërs. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Mis deze kans niet om de actie vast te leggen en een geweldig doel te steunen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het NK Kanopolo Foto-Event!